Inte måndag igen

Jag vaknade hos älskling och idag ville jag verkligen inte gå upp! Jag ville inte ens somna igårkväll för jag visste att så fort jag vaknar så måste jag göra mig klar för att gå till skolan.

Idag är det måndag och jag har en hel skolvecka framför mig.. Det är nåt jag inte ser fram emot, men på onsdag har vi i alla fall studiedag, så en dag mindre, det känns bra.
Efter skolan ska jag till Vicc, och ikväll ska vi träna. Skööön!


Jag vill bara säga att jag har gett upp mitt godisförbud. Jag har tänkt såhär: Varför gå miste om det godaste som finns?
Nej, nu ska jag äta godis när jag känner för det! Och just nu är jag sugen, så jag och matilda sitter och äter för fullt;)



Tack Josefin och Fanny för en jättemysig helg <3

Stockholm

Igår kom jag till Stockholm ungefär halv ett och då kom min syster och mötte upp mig. Vi tog tunnelbanan hem till henne för att lämna min väska och göra oss i ordning lite. Sen tog vi bussen till Frihamnen (Tv4 huset) för att vara med på en inspelning av Carolina Gynnings program, "Dagens man". Vi mötte upp Fanny och sen gick vi in. Det var faktiskt roligt. Efter det tog åkte vi till mammas kusin som fyllde år. Vi fick god mat, fika, tårta och godis, otroligt gott! Vi sov där.

Idag gick vi upp rätt så tidigt. Vi åt frukost, sen åkte vi till stan för att ta en shoppingrunda. Det är väl ett måste när man kommer till Stockholm tycker jag ;) Vi har varit borta hela dagen. Jag hittade lita saker. En svart väst, en vanlig vit t-shirt, löpartights och jympaskor.

Nu ska vi äta Josefins supergoda kycklingwok. Sen får vi se vad som händer ikväll! :)

Ha det bra
Puss

godis

Jag sitter ensam i Mattes rum, för han är på träning. Det är faktiskt lite ensamt, men jag roar mig framför tven och datan. Snart ska jag nog läsa lite i min bok också, "Pojken som kallades det" heter den. Verkligen en bok att rekomendera! Fast räkna med att du blir riktigt rörd, för den är så hemsk!
Mattes mamma kom nyss in med en godisskål och jag kunde inte låta bli att äta. Så på grund av mitt godisförbud så har jag förbrukat min godisdag för den här veckan.. Men det var lätt värt det! haha, godisråtta som jag är! ;) Men jag tycker själv att jag har varit väldigt duktig. I ungefär en månad har jag bara ätit dogis tre av dagarna, det är jag riktigt stolt över!


Nu vill jag att tiden ska gå snabbt, så min lilla älskling kommer hem snart!



Torsdag

Snart är det fredag och det betyder: Stockholmresa! :D

Jag älskar den här tiden på veckan. När jag har gjort mitt italiensktest (den enda läxan jag har för tillfället), så är skolveckan över för mig.

Inatt så sov jag hos älskling. Och efter skolan ska jag tillbaka dit. Det känns som att jag har flyttat dit, haha;) Nej, men alla där hemma är borta så jag är själv hemma tills på måndag och det betyder att jag bor hos matte! :)


Imorgon tar jag tåget till Stockholm. Jag och Fanny ska bo hos min syster och vi ska hitta på en massa skoj! :D

Ha det bra!
Puss  

första dagen på veckan

Det är måndag men på nåt sätt känns det som mitt i veckan..
Somnade tidigt igår när jag skulle lägga lillebror. Jag vaknade halv sex och kom på att jag inte ställt något alarm, tack gode gud att jag vaknade ändå!!
I skolan hände väl inget speciellt, men jag tycker måndagarna är väldigt sköna! Vi har typ tre timmars drama efter lunch och det är hur slappt som helst!
Eter skolan gick jag på stan med Fanny ett tag. Sen kom Vicc och då fortsatte hon och jag en runda, sen gick vi vidare hem till henne. Vi åt middag sen stressade vi iväg på träning. Det var riktigt skönt att träna idag, men väldigt jobbigt är det!
Nu ska jag ta mig en dusch, sen ska jag göra nåt jag inte gjort på väldigt länge, tro det eller ej, men jag ska läsa bok!


Natti natti <3

en gammal, väldigt seriös bild på mig och vicc


min helg

I fredags hade jag en jätterolig kväll hemma hos Victoria! Nästan allt blev som vi tänkt :), och jag hoppas att det som gick fel kommer att lösa sig!
Jag sov hos min älskling! :)



Igår vaknde jag och älskling ungefär halv ett, en riktigt välbehövd skönhetssömn! ;) Vi åt frukost och sen slappade vi hela dagen.
På kvällen gick vi på bio, vi såg BECK- i stormens öga, den var riktigt bra tycker jag. På vägen hem köpte vi kinamat, otroligt gott! Min onyttiga pojkvän köpte godis också, men jag klarade mig hela kvällen från att inte ta en enda. Jag kan ju inte svika tjejerna och mitt godisförbud heller ;)!
Jag somnade ett tag vid tven och när jag blev väckt så var jag så pigg så jag inte kunde somna. Inte så smart.. Menmen tillslut så somnade jag också :)


Även idag vaknde jag hos älskling. Jag tog tolvbussen hem och på bussen satt min lillebror, så jag fick som tur var någon att prata med.
När vi kom hem åkte jag, mamma, veronica och mina småbrorsor till mormor och morfar och fick supergod mat. Efter det åkte jag till pappa. Det var så roligt att få träffa honom igen!


Nu är jag hemma och ska snart titta på "ensam mamma söker", det är lite mysigt.
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft!
Puss


Sweet sixteen!

Nu Kör Vi Brudar!


:D

TACK SAMUEL FÖR ALL HJÄLP MED MIN BLOGG!

Grattis!

Idag fyller en av min allra bästa vänner år! Ett stort Grattis Vicc! :D



Efter skolan blir det en sväng på stan, sen vidare hem till födelsedagsbarnet!! :D


Snart så..!


Sovmorgon- det gillar vi!

Vaknade hos älskling. Jag hade sovmorgon idag så jag låg kvar ett tag till, medans Matte fick gå upp och göra sig klar. Han var lite avundsjuk.. ;)
Matilda hoppade av på Söder och tog två-bussen med mig till skolan. Vi hade vår första idrottslektion så det var bara lite genomgångar och så. Efter det så var det lunch, tacos! Jag har nog aldrig ätit så mycket i skolan någonsin! Under lunchen fick jag världens huvudvärk. Jag somnade på engelsklektionen, så jag bestämde mig för att gå hem..
Nu sitter jag hemma med min lillebror som också var hemma idag. Jag ska nog försöka vila lite nu, för snart ska jag hämta min andra lillebror på fritids, och då kan jag lova att det blir full fart.

Ikväll är det ju IDOl från Gävle också, det får jag verkligen inte missa! 

puss




 
Idag bjuder jag på en bild sen i söndags, när Samuel och jag var ute och fotade.

SUR!!

Det är måndag och första dagen på den här skolveckan och jag börjar med att sova över!
Jag får helt enkelt ta nio bussen till stan. så jag missar matten idag..
Hoppas ni andra får en bra dag i alla fall ;)

Lördag

Det är lördag och jag har haft blogg i en vecka, än så länge tycker jag att jag har klarat det rätt bra ;)

För det första vill jag bara säga att,
Det bästa jag vet är att vakna upp brevid älskling!

Jag och min lilla gubbe vaknade för ett tag sen. Vi låg kvar i sängen ett tag och tittade på tv, sen gick vi upp och tog en dusch och åt fukost.
Nu sitter jag här själv i lägenheten för hela hans familj borta och Mattias stack nyss också på match. Lite tråkigt att jag inte kan titta på matchen, men jag ska sjunga ikväll så jag måste hem och träna på låtarna.
Evelina och Rickard kommer snart och hämtar mig, jag får åka med dom hem så jag skipper åka buss, sköönt! Josefin är hemma i helgen också så det ska bli jätteroligt att få träffa henne igen!

Ha en bra lördag!
puss


Måndag - torsdag!

Har inte haft tillgång till någon dator den här veckan, så jag tar allt på samma gång!


Måndag:

Amanda <3 Mattias = 6 månader



ett halvår tillsammans med dig mattias,
det har varit dom bästa månaderna i mitt liv!
jag älskar dig<3



Tisdag:

Efter skolan gick jag till Elin. Hennes lillasyster kom ut och öppnade dörren till mig. Hon är ju bara för söt! Efter ett tag kom vicc också. Vi pratade, åt popcorn och hade det treligt!
Sen gick jag hem till älskling som låg i badet när jag kom, så jag hoppade ner jag också. Vi mös med tända ljus. Efter det var det bara att sätta igång IDOl, så sjukt roligt att se! Jag älskar alla som tror att dom är duktiga men som sjunger så otroligt falkskt! haha
Sov hos min älskling!



Onsdag:
 
Vaknade rund halv nio för jag hade sovmorgon. Jag fick gå upp själv för sjuka älskling stannade kvar i sängen med sina halstabletter. Stackars liten! 
Inget speciellt hände väl i skolan, allt som vanligt, trappor upp, trappor ner! 
Efter skolan blev det en runda på stan med Vicc. Jag är ju rätt pank för tillfället, så jag fick inget nytt med mig hem. Vi båda var superhungriga så vi var tvungna att gå hem till Vicc för att äta lite, sen bytte vi om och gick till friskis för att träna! Så skönt att träna igen, har inte gjort det på ett tag känns det som.. Sen gick vi ofräscha hem till Vicc igen för att äta lite mat och till efterrätt åt vi glass, kände att vi fick göra det eftersom vi varit så duktiga att träna;) 
Jag kom hem lagomt till IDOL. Jag kan inte hjälpa det men jag älskar det programmet!
Efter det gick jag och la mig, man blir så trött efter en hel skoldag!



Torsdag:

Idag ville jag verkligen inte gå upp, jag satte på snooze typ fem gånger, men till slut var det bara att gå upp för att hinna med bussen.
Skolan har varit tung idag, + att jag har haft nackspärr som spökat idag, och det är allt annat än skönt! När vi slutade klockan tre var jag tvungen att skynda mig till stan för att hinna med bussen. Jag hatar att stressa till bussar, sånt kan förstöra en hel dag för mig! Men som tur var så hann jag med bussen. Och när jag kom hem så luktade det pannkakor i hela huset. Jag höll på att dö av hunger när jag kom hem, så det var inte alls fel! Det är så varmt ute så vi åt ute på altanen, så grymt skönt. Men det är nog sista gången man kan gör det i år, och det gillar jag inte!
Nu är det bara ungefär en timme kvar tills IDOL börjar!


Det var min vecka det,
Ha en bra kväll!
puss


söndag

Puss på den här söndagen!




Jag vaknade ungefär elva av att min syster stod och tittade på mig. Det är inte varje dag hon är hemma, så det var roligt att vakna idag! :)
Nu har jag precis ätit scones med min familj. Vet tyvärr inte vad jag ska hitta på idag.. Det enda jag vet är att jag ska träna på italienskläxan, det är ett måste! Annars blir jag nog bara hemma, idag också.. Men det är väl lika bra att vila upp sig inför veckan som kommer.

Ha En Bra Dag!


lördagsmys




Mysdressen är på och nu ska jag snart äta smörgåstårta. Sen blir det myys här hemma med mamma, Thomas & Simon!

puss


Lördag



Det är lördag och även mitt första inlägg!



Jag sitter här hos Matilda och äter godis och målar naglarna ;)
Matilda ska in till stan och hitta på massa skoj, men jag får stanna hemma.. Dumma feber som ska förstöra allt!



RSS 2.0