trött tjej!

Ja nu är jag väldigt trött! Jag har haft så grymt mycket det här lovet. Eller i början av lovet så var det rätt så lugnt och skönt. Men de sista dagarna har jag haft väldigt fullt upp.
Igår sjöng jag och var på party efteråt. Och idag fick jag gå upp tidigt för att jobba. Vicc och Matilda låg och sov och jag kan lova att jag var väldigt avis på dom! Men jag får pengar och det får inte dom, moahahah.




Jag måste bara säga att jag är så glad över att min systers operation gick bra!

Tisdag

Idag vaknade jag av att Dito (min systers hund) slickade mig i ansiktet. Det är ett väldigt speciellt sätt att vakna på. Nu har jag och Evelina precis ätit frukost, det blev toast. Så nu är jag mätt som en plätt! 
Snart ska vi till morfar för han fyller år idag. Och ikväll ska jag på VIP kväll till Cubus, 40% på alla kläder, hur bra som helst!

Ha en bra dag


<3

Jag älskar överraskningar! 
Igår fick jag ett sms där det stod att jag skulle gå ut till mitt rum. Och där ligger min älskling i sängen och i rummet lyser massa tända ljus. Du är bäst Mattias!<3




Inatt har jag vaknat flera gånger av att det bara rinner i min näsa (jag hatar att vara förkyld). Men som tur var somnade jag om. Så jag och Mattias vaknade ungefär klockan halv elva. Jag gjorde frukost på sängen till oss. Sen duschade vi och tog bussen in till stan. Jag följde med Mattias hem ett tag. Sen blev det fika på Java med Vicc, Matilda, Angelika och Elin. Vi satt och pratade och hade det mysigt. Sen följde jag med Vicc hem. Vi lagade mat och sen stack vi till friskis för att träna. P.g.a min förkylning så kändes allt mycket jobbigare än vad det egentligen var. Men det gick bra ändå.
Nu sitter jag hemma hos pappa och jag ska nog sova så fort jag bara kan, för jag är supertrött!

Nattinatti


amanda drömmer

Nu sitter jag här och drömmer om att få åka utomlands. Det är verkligen det jag vill mest av allt nu! Tänk att åka bort från gråa regniga Sverige i bara en vecka och få leva det varma soliga livet utomlands.. Det skulle passa mig utmärkt just nu!

Undra om det bara är jag som blir frestad..







min helg

Fredag: Efter skolan åkte jag hem till Matilda. Vi slappade bara framför datan. Sen kom mamma och hämtade mig. Josefin och Evelina var också hemma, jag älskar när dom är hemma! Vi åt pizza, sen mös vi med godis och popcorn framför idol.
Klockan tio kom jag på att jag ville åka till min älskling, så jag åkte med Evelina och Rickard till stan och överraskade honom. Det var väldigt skönt att träffa min älsklingpojke igen!

En väldigt dålig bild, men jag tycker om den!

Lördag: Vaknade jag hos älskling, vi åt frukost sen åkte vi till Valbo. Matte hade match där och jag skulle jobba. Jag jobbade till kvart i fyra, sen tog jag bussen till älskling. Vi tittade lite på sällskapsresan, haha den är ju bara för rolig! Sen åt vi mat, det var hur gott som helst vill jag lova!
Klockan åtta åkte vi till Andersberg för att partaja. En väldigt speciell kväll blev det, haha.
Jag sov hos älskling. :)

Söndag: Jag vaknade hos älskling. Min morgon spenderades i Mattes säng, för jag var hur trött som helst! Klockan tolv tog jag bussen hem.
Nu sitter jag i soffan med min syster. Jag tror att jag håller på att bli förkyld för jag har nyst minst 20 gånger idag. Och nejtack, jag vill helst vara frisk på lovet!

Gammal bild på mig och min syster.


Fredag!

WIIIEE! :D
Nu är den efterlängtade fredagen kommen! Och det betyder helg och lov! Det känns som att det är väldigt behövligt för mig just nu.
Idag ska jag bara hem och ta det lugnt med min familj tror jag. Lovet är fortfarande oklart och på ett sätt tycker jag att det är skönt.


Jag bjuder på en bild på mina favorittjejer!<3

Onsdag

Ja idag är det onsdag och lill-lördag. Jag vaknade hos älskling imorse. Han hade sovmorgon idag igen, så jag fick gå upp helt själv, medans den latmasken låg och sov.

Idag har det varit en väldigt speciell dag, jag har väl inte riktigt varit mig själv. En riktigt flummig tjej är vad jag har varit..
Efter skolan följer Matilda med mig till stan. Jag ska klippa mig. Väldigt behövligt vill jag lova! Sen ska jag hem till Vicc och ikväll ska vi träna!

Ha en bra dag!



måndag

Första skoldagen på den här veckan är avklarad. Det betyder en dag mindre tills vi får lov!

Nu sitter jag här hos Vicc. Hon sitter och pluggar och jag sitter här vid datan och tittar igeneom alla hennes bilder. Gud vad roligt det är! Jag hittade på en söt bild på mig och min lilla favvispojke och en gammal bild på mig och Vicc.



Om ett litet tag ska vi laga mat. Sen blir det till att äta snabbt och dra vidare till Friskis för att träna!


innan jag somnar

Innan jag somnar så ska ni få ett smakprov på min nya jacka och skor. Och såklart en bild på mina supersexiga underkläder som jag fick av min älskling också!






Helgen som gått

Fredag: Efter skolan gick Fanny och jag till stan. Vi fick för oss att vi skulle ta hål i öronen. Så vi letade frisörer som tog hål där vi ville. Till slut hittade vi en. Och därifrån gick vi nöjda med ett varsitt nytt hål.
Resultat!

Efter det tog jag och älskling bussen hem till honom. Jag var där till klockan fem, sen gick jag i spöregnet till Elin. Där var även Vicc, Matilda, Cilla, Angelika och Maja. Vi, eller ja, Vícc och jag lagade mat, haha. Vi åt och hade det mysigt. Efter det gick jag till älskling igen. Vi bakade kladdkaka och tittade på tv. 






Lördag: Klockan nio ringde klockan och det var dags att gå upp för att jobba. Jag fick jättegod frukost på sängen av min underbara älskling. Tack för det! Sen fixade jag till mig lite, och sen var jag tvungen att gå till bussen.
Klockan tre slutade jag och då tog jag bussen till nynäs för att titta klart på Mattes match. Det blev 6-6 och jag måste säga att det var en väldigt spännande match!
Jag följde med älskling hem igen. Vi åt kinamat, åt godis och tittade på tv. På kvällen gick vi på en kvällpromenad med lilla Roxie (Mattes systers hund). Sen somnade vi.



Söndag: Ringde klockan igen.. Dags att gå upp för att jobba idag också, tyvär var jag inte på humör. Men när jag väl kommit till jobbet, så gick det bättre än väntat. Det var fatiskt väldigt roligt att jobba idag.
Men det var väldigt skönt när jag väl hade jobbat klart också. Då åkte jag hem till älskling för att hämta mina grejer. Jag packade ihop mina saker och tog bussen hem.
Nu har jag precis ätit mat och det var hur gott som helst!
Ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt för jag är väldigt trött..

Ha en trevlig kväll
Nattinatt


fredag

Idag är det fredag. Äntligen helg igen. Det uppskattas stort!


Jag slutar ett idag och då ska jag till älskling! Sen ska jag äta med flickorna mina och mysa med dom ett tag. Dom drar vidare men jag ska vara hemma med min älskling, myys!



Lycka till idag gumman!<3


hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=51xyUO0_lfM

Klockren!

torsdag

Igår var det inte roligt alls att jobba! Jag var så otroligt trött och det var så lite folk. Så tiden gick hur sakta som helst. Jaja, när jag slutade så fick jag skjuts till min Söder av min arbetskollega, hahah jag tycker det låter så vuxet att säga arbetskollega, så jag var bara tvungen ;)

När jag kom hem till min älskling så blev jag på bra humör på en gång! Jag kom in på hans rum och det var jättefint och städat. Sängen var bäddad och där låg ett paket och en godispåse. Min älskling är bäst ska ni veta!! I paketet låg jättefina underkläder (ska visa bild sen). Jag är i alla fall jättenöjd!
Sen skulle jag duscha och när jag kom in där stod ett ljus tänt. Såna små saker betyder verkligen för mig. Jag blir så glad! Tack älskling för igår :)


Imorse vaknade jag av mig själv och tittade på klockan, den var tjugo över sju och vi hade inte ställt något alarm.. Tack gode Gud att jag vaknade ändå! Vi hann tills skolan i tid, i alla fall jag, haha.

Nu ska jag ha italienskprov. Jag hoppas det går bra!


onsdag

Imorse fick jag en liten sovmorgon, jag åkte med Matilda och hennes mamma till skolan. Dagen började med idrott, basket och styrka. Så grymt skönt för just nu ömmar det i hela min kropp, det var grymt jobbigt!

Efter skolan följer älskling med mig till stan, för jag ska köpa jacka och skor. Får se vad det blir för nåt snyggt..
Sen tar jag bussen till Valbo, jag jobbar mellan halv fem och åtta. Och Amanda är inte på jobbhumör idag! Men det ska nog gå bra får jag hoppas. Jag har ju något att se fram emot i alla fall. För när jag har jobbat klart ska jag till älskling och det är alltid lika mysigt! :) <3

Ha en bra dag!


!

Amanda Nilsson saknar sommaren och att vara brun!





12 oktober

Idag är det ingen vanlig dag.
N
ej för idag är det min födelsedag!


Fredag!

Äntligen fredag igen! Jag älskar fredagar! :D
Den här veckan har gått väldigt snabbt tycker jag, veckorna bara rinner iväg.

Nu har jag bara en lektion kvar, sen ska jag och Matilda på hemligt uppdrag.
Ikväll ska jag äta middag med massa folk, sen ska jag vidare till stan på partaj! :D
Jag sover hos älskling :)



Hoppas ni får en bra fredag, för det ska i alla fall jag ha!

Torsdag

Den här torsdagen blev inte som jag tänkt mig..

Jag vaknade hos älskling. Han hade sovmorgon, så jag fick gå upp själv.
På språket fick jag så otroligt ont i magen och i huvudet, så jag var tvungen att gå ifrån den lektionen. Jag gick tillbaka till borgis för att hämta min väska. Sen åkte jag till Evelina. Jag fick mat där, och då försvann mitt "magont". Så det berodde antagligen på att jag inte ätit..
Jag skulle ta tvåbussen hem, men den körde ifrån mig, så jag fick gå och lägga mig på golvet i pappas så kallade "jobblabb". Jag sov i ungefär en timme tills pappa slutade och då åkte vi hem. Pappa skjutsade mig till mamma. Så fort jag klev innanför dörren så stod maten klar. Så jag åt, sen har jag bara suttit och pratat och diskuterat med mamma och Thomas om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag gå och lägga Simon för ingen är hemma. Sen ska jag nog försöka somna tidigt själv också, för jag är otroligt trött!



God natt gott folk


<3



Ni ska veta att jag älskar er två med hela mitt hjärta!
Ni ska veta att jag uppskattar att ha två systrar som er!
Ni ställer alltid upp för mig, och andra!
Ni betyder verkligen för mig!

Jag tänker på dig och hoppas att allt löser sig.

07-07-09



Idag är det precis 7 månader sedan vi blev tillsammans. Jag kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Och det är svårt att med ord beskriva min kärlek till dig. Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta.
I sju månader har du varit min. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så mycket som jag älskar dig.
Du är mitt allt Mattias <3

Tisdag

Igår fikade jag med brudarna, sen gick Vicc och jag och tränade. Vi är bara så duktiga tycker jag!
Efter träningen gick jag hem till Vicc och fick supergod mat. Sen gick jag i mörkret till älskling. Jag sov där inatt.

När alarmet ringde imorse tryckte jag på snooze flera gånger. Och jag bestämde mig för att skita i första lektionen. Så jag gick direkt till fjärran och väntade på alla andra. Vi hade simning på idrotten. Jag säger bara, att simma är hur jobbigt och skönt som helst! När vi simmat klart satte vi oss i bastun. sen stannade vi på fjärran och åt pommes till lunch. Gottgott!
Nu är vi tillbaka på skolan och vi har missat en hel lektion. Det betyder att vi duchade, åt lunch och tog oss till skolan på två timmar. Och på grund av det missade en hel lektion, det är inte okej.. Haha!

Måndag

Idag är det måndag och det var inte allt för lätt att ta sig upp imorse. Men jag lyckades ändå, och nu sitter jag här i skolan. Jag ska snart till Vasa och ha språk, och efter lunch har vi tre timmars drama, det är faktiskt roligt.
Efter skolan ska jag och Vicc träna, om det inte har blivit någon ändring. :)


Jag vill bara säga en sak, för jag vet att det inte bara är jag som är så. Utan att man tänker på det, så tar för mycket för givet! Och jag har lärt mig en till sak: Se det stora i det lilla! Det är faktiskt väldigt bra att tänka så ibland.


igår och idag


Igår:
Gick jag upp tidigt för att sjunga för Thomas som fyllde år. Sen gick jag och la mig vid tven tillsammans med Simon, vi kikade lite på Jimmy Newtron, hah. Det blev lite långtråkigt så jag somnade och vaknade igen efter två timmar, det var skönt.
Jag gjorde mig iordning, sen tog Matilda och jag bussen till stan och sedan vidare till Valbo för att titta på min älsklings match. Dom var jätteduktiga (speciellt min Mattias!), fast dom förlorade..
Efter matchen fick vi skjuts av Mattes mamma hem till Hedesunda, så snällt. Mattias och jag bakade kladdkaka och hjälpte mamma lite, sen klockan sex kom allt folk för att gratta Thomas. Vi åt mat och fikade, sen gick vi och la oss.
Idag: Vaknade vi tidigt, jag gjorde frukost på sängen åt min älskling, som såg väldigt rolig ut i håret imorse, hahah.
När frukosten var uppäten gjorde jag mig klar för att åka och jobba. Jag fick skjuts av Elin, jättesnällt.
Det gick bra, fast det var väldigt stressigt!
Nu: är jag hemma och jag ska sova på stört!

Natti natti gott folk
puss


-




J
ag ligger i sängen, men jag kan inte sova.
Jag har allt för mycket i mina tankar just nu.
Jag ligger bara och funderar.
Jag fundera över allt som har med livet att göra.

fredagsmys

Idag har jag varit ledig, så jag sov till halv elva, det var otroligt skönt!
Jag tog ett-bussen till Valbo för att jobba. Jag och en till tjej var nya, skönt att inte vara ensam nyanställd. Det var roligt och jag tycker vi klarade det finfint :)

Maria och farfar fyller år idag, Grattis till dom! Men jag hann inte åka till båda. Så jag valde att åka till Maria. Det var väldigt roligt att träffa hela familjen igen, för det var ett tag sen.


En bild på söta födelsedagsbarnet Maria.


Och en bild på deras hund som sover på ett väldigt speciellt sätt ;)

Nu har vi lite fredasmys framför Idol, Camilla är ju bara för pinsam tycker jag, haha. Jag väntar förfullt på att få se vem som åker ut..

puss


helg

Nu är det helg för mig!

Efter skolan hälsade jag på min älskling och lilla Roxie. Det är så roligt att sitta och titta på hundar. De är så otroligt lättroade!
Jag var inte där så länge, för jag var tvungen att åka hem för att vara barnvakt åt Simon och laga mat. Jag gjorde superfina pannkakor och tände massa ljus, så mamma blev så glad när hoon kom hem.
Min söta mamma och mina fina hjärtpannkakor


Matilda har nyss varit här och vi har gjort vår "hemma matteuppgift" som vi fick eftersom vi ska vara lediga imorgon.
Jag ska också jobba för fösta gången på mitt nya jobb, det ska bli spännande! Hoppas det kommer gå bra :)
Jag var bara tvungen att ladda ut den här bilden också, jag älskar fullmåne. Det är så mysigt!

Torsdag

Jag har inte haft tillgång till dator förns nu.
Igår hade jag i alla fall studiedag och det var otroligt skönt! Så igår sov jag hos älskling och var med honom hela dagen. Vi gick på stan och han hittade en superfin mössa och tröja, och jag köpte en present till Maria. Efter det gick vi hem och åt, vi fick supergoda pannkakor. Sen var det bara att byta om och halvspringa till friskis för att komma i tid till träningen. När den var slut gick jag till älskling igen, jag fick se han i nya tröjan och han var hur snygg som helst! ;) Vi gick och köpte godis, sen tog jag halv nio bussen hem.
Det är på ett sätt skönt att komma hem, men samtidigt blir det så grymt ensamt. Det är nämligen så att jag hatar att sova själv!

På grund av studiedagen vi hade igår, blev jag förvirrad och fick för mig att det var söndag. Så när jag vaknade imorse kändes det skönt när jag väl kom på att det inte alls var måndag, utan torsdag. Så snart är det helg, hur underbart är inte det då!



Jag slutar tre idag och då ska jag hem och vara barnvakt åt lillebror.


RSS 2.0